Få en ExIntel E-mail adresse.

SUCCESS, SUCCESS adressen, som verden er på vej til, få den før din nabo - over 20 ExIntel medarbejdere kan ikke tage fejl !!!

Hvis du opså kan se det kult og trendy i at have en [IDSID]@ExIntel.dk mail adresse, så kan du bestille det her. Det giver adgang til WEB-mail, samt POP3 server, så du kan hente dine mails via et eller andet mailprogram, eksempelvis Outlook Express, som vist er standard på alle Windows Installationer. Desuden er der et udmærket WEB interface til at sætte almindelige ting som forward, alias, autoreply op.

Du bestemmer selv din mailbox navn. Du kan evt bruge dit tidligere IDSID eller noget helt andet (Craig.Barret ER taget af vores vicevært :-).

WEB hotellet incl. mailbox er hostet hos Struernet som har nogle udmærkede support sider. Jeg er sikker på at det kan gøres billigere og bedre mange andre steder, men hvis man ønsker en ExIntel mail adresse er Struernet: Take it or leave me !!!

Udgiften til WEB hotel og mailserver vil blive delt mellem de der vælger at få sig en adresse, og pt er prisen for en ExIntel mail adresse sat til 50 kr. årligt. Dette er IKKE for at vi skal tjene på siten, men blot for at sikre os at det ikke kommer til at koste for mange penge. Skulle det generere et overskud, så vil vi sænke priserne næste gang vi opkræver pengene. Pengene vil blive indkrævet forud en gang årligt.

Skulle du være interesseret i at have en sådan mailadresse, så udfyld følgende formular.

Diverse information omkring brug af ExIntel.dk

Administration af ExIntel.dk mail konto.
Brug af ExIntel.dk WEB mail.
Opsætning af POP3.
Opsætning flere E-mail konti med Outlook/Outlook Express.

*************** Administration af mail konto ***********************
I kan logge ind på:

http://mail.exintel.dk/remote

Bruger [brugernavn]@ExIntel.dk
Password password; DEFAULT = [brugernavn]

Herefter er der et ret brugervenligt interfjæs, som lader jer ændre password samt administrere forward, alias etc.

Bemærk, mailbox'en har en option som kaldes "STORE MAIL", som afgør hvor vidt mail gemmes på POP3 serveren eller ej. Denne option er som default slået til, hvilket betyder mails gemmes på POP3 serveren, samt at WEB mail er enablet.

Ønskes ExIntel.dk adressen sat op til ren forward, dvs. uden brug af POP3 eller WEB mail, skal STORE MAIL option slås fra. Det kan så vidt jeg har fundet ud af kun gøres af mail administrator.
Så hvis du ønsker at bruge ExIntel.dk adressen kun som forwarding adresse, så skriv til Craig.Barret for at få STORE MAIL slået fra.

I kan ikke sende gennem struernet, så til at sende mails, skal I bruge et gratis abbonement fra f.eks. tele2 eller lignende, det står beskrevet i supportsiderne hos Struernet.

*************** WEB mail ***********************
I kan også bruge WEB mail (kræver at "STORE MAIL-option" er enabled, se ovenfor)
http://www.post1.dk

Mail server mail.ExIntel.dk
E-mail [brugernavn]@ExIntel.dk
Konto [brugernavn]@ExIntel.dk
Password DEFAULT = [brugernavn]
Bemærk at bruger og E-mail adresse er den samme for at logge på WEB mail.

Hvis der er problemer så se evt. support siderne på Struernet. Eller skriv til Craig.Barret.

*************** Opsætning af POP3 ***********************
For at modtage mails, skal I bruge følgende information til opsætning af mail programmet:
Mail server mail.ExIntel.dk
E-mail [brugernavn]@ExIntel.dk
Konto [brugernavn]@ExIntel.dk
Password DEFAULT = [brugernavn]

Se i øvrigt support siderne hos Struernet for opsætning af de mest normale mail programmer.

Man kan som udgangspunkt sende via WEB mail, men vil man bruge et mail program som f.eks. Outlook Express, kan man IKKE sende via Struernet. I stedet skal man så bruge en gratis konto hos en internet udbyder som f.eks. Tele2, TDC eller andet. Herunder følger min kogebogs opskrift til at lave en opkobling gennem Get2net. Det tager 10 min. via et gammeldags modem og er helt og aldeles gratis, og virker med det samme.

 1. Lav en modemforbindelse til registrering hos get2net:
  Tlf: 7730 7729
  Bruger: reg
  Password: get2net
 2. Ring op.
 3. Når forbindelsen er etableret så brug en browser til at gå ind på følgende side:

  http://reg.get2net.dk

Dette er en registrerings side, hvor man skal vælge den option der hedder at man har en CD-rom uden PAK kode.
Herefter følger en lige-ud-ad-landevejen registrering. Bemærk, man er tvunget til at tilmelde sit telefonnummer til Tele2, men man er IKKE tvunget til at bruge det.

Registreringen afsluttes med at man skal trykke OK til at outlook og internet konfigureres.

Herefter kan man blot gå ind og ændre POP3 mail informationer til ExIntel.dk, og så er man klar til at flyve med det samme.

Vær opmærksom på at det nok ikke virker fra Intel pga. firewall'en. Da jeg forsøgte mig fra Intel for et par måneder tilbage, fik jeg alle mulige fejlmeddelelser og det virkede ad helvede til.

************ Opsætning af flere E-mail konti med Outlook (Express) ********************
Hvis man har flere E-mail konti, er der mange som forwarder den ene til den anden, for dermed kun at skulle checke E-mails et sted. Det har den ulempe at man kun kan bruge en afsender.